Voeding en Lifestyle

Voeding - Lignavita


Lekker kunnen eten, zonder na te hoeven denken over het gewicht, is iets wat eigenlijk iedereen wel zou willen. Voor de een is dat geen enkel probleem, terwijl dat voor iemand anders een dagelijkse strijd tegen de kilo’s is. Daarom doen wij niet zozeer aan diëten maar leren we je een nieuw, gezond eetpatroon aan. Zodat dit verantwoord én lekker eten iets is wat geen moeite kost, maar een levensstijl wordt en je met andere woorden volhoudt.

Gezond genieten en toch afvallen.

Wij houden rekening met je persoonlijke voorkeuren (bv. vegan, glutenintollerantie,…) bij het geven van voedingstips. Doorgaans hanteren we het koolhydraatarm-vetrijk principe.


Beweging én voeding gaan hand in hand bij een gezonde levensstijl. Daarom krijgt iedereen bij Rilèks voedingstips én volgen wij je eetpatroon nauwgezet op. Wij leren je de juiste producten kopen in de winkel, leren je voedingstabellen lezen,... Wij luisteren naar je en bepalen aan de hand van je lichaamsbouw, doelstelling, beroepsleven, sportiviteitsniveau, leeftijd, gezondsheidbeperkingen,... het ideale voedingspatroon.


Als je een boost wil hebben om te starten met anders eten, kan je gebruik maken van onze Lignavita-producten. Wist je dat veel klanten na hun dieet de snacks van Lignavita blijven eten? Gewoon omdat ze zo lekker zijn.


Het Lignavita gamma bevat voor ieder wat wils! Vind je de overstap naar een gezonde levensstijl moeilijk? Heb je weinig tijd en wil je toch een evenwichtige proteïnemaaltijd? Bij Lignavita vind je het nodige: lekkere kant en klare schotels die je in een oogwenk op tafel zet!


Zelfs voor onderweg vind je de perfecte hap in het uitgebreide gamma: een handige pakje eiwitrijke koeken, een kant en klare shake in een flesje, een smakelijke reep, een lekkere chips,...


De bedoeling is dat wij je leren bewuster te eten en te bewegen. Enkel zo creëer je langetermijnresultaten.

Onze studio beschikt over gediplomeerde afslankingsconsulentes.


Lifystyle - Rainpharma


Zowel de ontwikkeling als de productie gebeurt in België door een multidisciplinair team van topexperten. Hocus pocus-ingrediënten en overdreven claims zijn niet van toepassing op Rainpharma-producten. Wij bij Villa Ligna kiezen er resoluut voor om onze producten betaalbaar te houden, zonder aan kwaliteit of efficiëntie in te boeten. Belgische nuchterheid ten top. Eerlijke, plantaardige no-nonsenseproducten, dat is waar RainPharma voor staat. Absoluut vrij van bewaarmiddelen. Ideaal voor de gevoelige huid.


Wist je dat bv. de douchegels van Rainpharma allemaal verschillend zijn in prijs naargelang de geur je kiest? Logisch, want het bestaat dan ook enkel uit de grondstoffen die de geur bepalen. Sinaasappels zijn nu eenmaal goedkoper dan rozen, dus dit zal zich ook in de prijs weerspiegelen. En nog leuker: met één flacon douchegel kan je je een jaar lang elke dag wassen. Zo voordelig zijn ze in gebuik. Kom een kijkje nemen en verras jezelf. Ook stijlvolle kadopakketverpakkingen met de magische spons.