Cryolipolyse


Hoe werkt het proces?
We richten zuignappen op uw geselecteerde zone (love handles, onderbuik, bovenbuik, rug, bovenarmen, binnenbenen, dijen, poep, kin). De zuignappen zuigen uw huid in en beginnen lokaal lichaamsvet te bevriezen ca. 45 minuten lang (tussen -4° en -11°) . Zodra de behandelde vetcellen bevriezen, sterven ze af en worden ze in de periode na de behandeling op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd (via lever en nieren). Hierdoor verdwijnen de vetcellen permanent uit het lichaam. Gemiddeld verdwijnt 22% van de vetcellen per sessie.

Personen met een BMI onder de 25 hebben gemiddeld 3 sessies per zone nodig. Maar vaak is zelfs 1 sessie voldoende. Personen met een BMI tussen de 25 en 30 hebben gemiddeld 3 tot 5 sessies per zone nodig voor optimaal resultaat. Cryolipolyse kan niet toegepast worden bij personen met een BMI boven 30.

Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 6 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.


Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.


Hoelang duurt één sessie?

Deze behandeling duurt gemiddeld 60 minuten per sessie. Inclusief korte massage met Rainpharma-producten om de huid te kalmeren.

Wat bedoelen wij met 1 zone?

U laat zien welk op gebied er vetcellen weg moeten en wij bakenen deze aangeduide zones af. Sommige zones zijn parallel; zoals de armen, benen of love handels. Hier wordt altijd de linker en de rechterkant tegelijk genomen. Dit valt onder 1 zone.


Resultaat

Het is van groot belang dat u dagelijks, tot minimaal 4 weken na de behandeling 2 liter water drinkt. De eerste 2 maanden verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na 2 tot 6 weken het effect van de behandeling. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.


Cryolipolyse festival: actie !!!!

175 euro/sessie