Onze hele team is er rotsvast van overtuigd dat niets in het leven belangrijker is dan een goede gezondheid, mentaal en fysiek. Wij zijn er echter eveneens sterk van overtuigd dat gezond zijn niet hoeft te betekenen dat alleen ‘size 0’ de norm is. Integendeel, wij analyseren jouw lichaam én jouw levenswijze om zo samen te bepalen want jouw ideale gewicht is is, en vooral wat jouw gewenste én haalbare bewegings- en voedingspatroon is.


Belangrijker vooral is dat je je lichaam aan het werk zet en de energie die voedsel ons verschaft ook verbruikt. Dit hoeft geen intensieve krachttraining te zijn, maar gewoon een paar uurtjes per week sporten. Als je dit combineert met voeding die in balans is, dan krijg je een gezond lichaam met een lichaamsgewicht dat voor jou ideaal is en dan komt het geestelijk welzijn, zeg maar de ‘feel good’-factor, vanzelf.


Ons team weet door jaren ervaring in de sector goed jouw behoeften in te schatten. We stellen voor jou het ideale programma samen.


Bij Rilèks kom je niet enkel om af te slanken, om sportief te zijn of ter revalidatie. Nee, wij bij Rilèks willen dat je grààg komt, dat een gezonde levensstijl geen opdracht is. Wij helpen je hierbij. Onze slogan hierboven vermeld, steeds in het achterhoofd houdend.

Door jarenlange ervaring weten we dat het aanbieden van bewegingsactiviteiten meer moet zijn dan enkel oefeningen en voedingsadvies voorschotelen. Wij zijn ook een luisterend oor en geïnteresseerd in de persoon die je bent. We peppen je op waar nodig. Relax, rilèks weet je wel?!

Onze filosofie If you can dream it, you can do it Een gezonde geest in een gezond lichaam Peptalk

Walt Disney

Bedenk:

Een deel van de weg ligt achter je,

een ander deel ligt nog voor je.

Als je blijft staan,

dan alleen om op krachten te komen,

echter nooit om het op te geven.


Aurelius Augustinus