Afspraak maken

Een gratis figuuranalyse of graag een gratis infogesprek?


Kom langs in onze studio of beter nog: bel of mail voor een afspraak. Dit is kosteloos, maar als je een afspraak maakt, ben je zeker dat we alle tijd voor je hebben.

Tijdens onze opendeurdagen kan u gewoon zonder afspraak langskomen voor een gratis figuuranalyse!Een oefensessie in onze TMFcabines?


Om zeker te zijn dat de dag en uur van uw voorkeur zeker vrij zijn, is het aan te raden voldoende afspraken op voorhand vast te leggen. Je krijgt een afsprakenkaartje mee waarop duidelijk staat op welke dag en uur je verwacht wordt.

Je kan ook steeds bellen, mailen of pb'en voor een afspraak.Een cryolipolysebehandeling?


Een cryolipolyseafspraak kan eveneens via mail, telefonisch of pb'en gemaakt worden. Hou er wel rekening mee dat voorafgaand aan de cryolipolysessie steeds een lichaamsanalyse gebeurt. Als wij als team je niet geschikt achten voor een behandeling met cryolipolyse zullen we je advies geven over het best te volgen traject. Het intakegesprek is in elk geval  geheel kosteloos.Afspraak annuleren


Als je een afspraak hebt gemaakt en je plannen veranderen, contacteer ons dan om die afspraak af te zeggen of te verplaatsen. Annuleren kan via telefoon, sms, facebook of via mail.


Doe dat wel zo snel mogelijk en ten laatste 24 uur voor de afspraak. Dan kan iemand anders nog van die tijd gebruik maken. Het afzeggen van een afspraak is geheel kosteloos.


Niet tijdig geannuleerde afspraken, worden helaas altijd aangerekend.


We merken dat sommige mensen (bv. met moeilijk voorspelbare werkuren) meer dan gemiddeld een afspraak moeten annuleren. We raden deze mensen dan ook aan, indien u moeilijk afspraken kan maken, om eventueel de dag zelf te bellen of er een cabine vrij is. Meestal lukt dit wel en zo vermijden we langs beide kanten frustraties o.w.v. meermaals geannuleerde afspraken.